Vélemények Banquet Culinaria Red szilikon habverő és termékinformációk

Terméknév: Banquet Culinaria Red szilikon habverő Konyhai kiegészítők Banquet

Termékleírás: A praktikus szilikon habverő ergonomikus rozsdamentes acél nyéllel a jobb kezelhetőség érdekében. Anyagának köszönhetően alkalmas a tapadásmentes felületeken való használatra. Jellemzői: anyaga: rozsdamentes acél 430 - 18/0 szilikon bevonat a drót vastagsága 1, 40 mm 5 drót... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Culinaria Red szilikon habverő mert kedvező ár 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyhai kiegészítők.

Reviews Banquet Culinaria Red szilikon habverő
Termék felülvizsgálata Banquet Culinaria Red szilikon habverő

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Culinaria Red szilikon habverő -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Culinaria Red szilikon habverő és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Culinaria Red szilikon habverő Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Culinaria Red szilikon habverő és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022346327
- a termék kategóriában van Konyhai kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Culinaria Red szilikon habverő Konyhai kiegészítők
745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyhai kiegészítők Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Culinaria Red szilikon habverő) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022346327 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Konyhai kiegészítők - További termékek megtekintése