Vélemények Banquet Fido Blue tároló, 1,5 l és termékinformációk

Terméknév: Banquet Fido Blue tároló, 1,5 l Üvegedények Banquet

Termékleírás: Üvegtárolókat – kék színű üvegfedővel – biztosan használ minden háziasszony. Ez a praktikus tároló alkalmas sajtok vagy kolbászfélék, de házi lekvárok és kompótok megőrzésére is, mivel a fedő egy gumi tömítőgyűrűvel lett ellátva. Az egyszerű tervezésnek köszönhetően bármilyen konyhában nagyszerűen néz ki. Méretei: szélesség 11 x 11 cm, magassága 22,4 cm.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Fido Blue tároló, 1,5 l mert kedvező ár 1 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Üvegedények.

Reviews Banquet Fido Blue tároló, 1,5 l
Termék felülvizsgálata Banquet Fido Blue tároló, 1,5 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Fido Blue tároló, 1,5 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Fido Blue tároló, 1,5 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Fido Blue tároló, 1,5 l Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Fido Blue tároló, 1,5 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8004360023114
- a termék kategóriában van Üvegedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Fido Blue tároló, 1,5 l Üvegedények
1 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Üvegedények Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Fido Blue tároló, 1,5 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8004360023114 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Üvegedények - További termékek megtekintése