Vélemények Banquet Hello Kitty bögre 280 ml és termékinformációk

Terméknév: Banquet Hello Kitty bögre 280 ml Gyermek csészék és poharak Banquet

Termékleírás: Egy műanyag bögre népszerű gyermek motívummal örömet szerez reggel minden gyermeknek. A népszerű karakterek talán mindenki, de főleg a gyermekek kedvencei. Önöknél is így van ez? Akkor szerezze be csemetéinek ezt az eredeti bögrét ebben a stílusban. A bögre lenyűgözi pontosan kézbe illő fülével. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Hello Kitty bögre 280 ml mert kedvező ár 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek csészék és poharak.

Reviews Banquet Hello Kitty bögre 280 ml
Termék felülvizsgálata Banquet Hello Kitty bögre 280 ml

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Hello Kitty bögre 280 ml -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Hello Kitty bögre 280 ml és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Hello Kitty bögre 280 ml Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Hello Kitty bögre 280 ml és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022359891
- a termék kategóriában van Gyermek csészék és poharak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Hello Kitty bögre 280 ml Gyermek csészék és poharak
845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek csészék és poharak Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Hello Kitty bögre 280 ml) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022359891 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek csészék és poharak - További termékek megtekintése