Vélemények Banquet LAVENDER 8 részes zománcozott tálkészlet és termékinformációk

Terméknév: Banquet LAVENDER 8 részes zománcozott tálkészlet Fém dobozok és tárolóedények Banquet

Termékleírás: A LAVENDER 8 részes zománcozott edénykészlet egyszerűen megoldja az élelmiszerek tárolásával kapcsolatos problémáját. A tálak egymásra rakhatók és kizárólag tárolásra, főzésre nem alkalmasak. A készlet tartalma: tál fedővel 0,2 l tál fedővel 0,6 l tál fedővel 0,9 l tál fedővel 1,3 l... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet LAVENDER 8 részes zománcozott tálkészlet mert kedvező ár 2211 .59 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fém dobozok és tárolóedények.

Reviews Banquet LAVENDER 8 részes zománcozott tálkészlet
Termék felülvizsgálata Banquet LAVENDER 8 részes zománcozott tálkészlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet LAVENDER 8 részes zománcozott tálkészlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet LAVENDER 8 részes zománcozott tálkészlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet LAVENDER 8 részes zománcozott tálkészlet Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet LAVENDER 8 részes zománcozott tálkészlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2211 .59 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022351987
- a termék kategóriában van Fém dobozok és tárolóedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet LAVENDER 8 részes zománcozott tálkészlet Fém dobozok és tárolóedények
2211 .59 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fém dobozok és tárolóedények Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet LAVENDER 8 részes zománcozott tálkészlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022351987 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fém dobozok és tárolóedények - További termékek megtekintése