Vélemények Banquet Lavender só- és borstartó és termékinformációk

Terméknév: Banquet Lavender só- és borstartó Só- és borsszórók Banquet

Termékleírás: Lavender só- és borstartó. Kiváló minőségű kerámiából készült készlet szép modern kivitelben. Mosható mosogatógépben is, ám tökéletes kinézetének megőrzése érdekében inkább a kézi mosást javasoljuk. Ez az edény megfelel a mai fogyasztók igényeinek.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Lavender só- és borstartó mert kedvező ár 1 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Só- és borsszórók.

Reviews Banquet Lavender só- és borstartó
Termék felülvizsgálata Banquet Lavender só- és borstartó

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Lavender só- és borstartó -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Lavender só- és borstartó és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Lavender só- és borstartó Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Lavender só- és borstartó és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022381168
- a termék kategóriában van Só- és borsszórók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Lavender só- és borstartó Só- és borsszórók
1 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Só- és borsszórók Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Lavender só- és borstartó) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022381168 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Só- és borsszórók - További termékek megtekintése