Vélemények Banquet Lavender tál két kanállal és termékinformációk

Terméknév: Banquet Lavender tál két kanállal Cukortartók Banquet

Termékleírás: A BANQUET LAVENDER tál két fedéllel és két kerámia kanállal a legtöbb ember számára az érdekes dolgok csoportjába fog tartozni. Első látásra ízléses dizájnjával és népszerű levendula dekorációjával fog meg. A lila és a fehér szín kombinációja nagyon elegánsan hat és a konyhai környezetnek vidámságot kölcsönöz. Mosogatógépben is mosható, azonban a tökéletes kinézet megtartása érdekében a kézi mosást javasoljuk.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Lavender tál két kanállal mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Cukortartók.

Reviews Banquet Lavender tál két kanállal
Termék felülvizsgálata Banquet Lavender tál két kanállal

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Lavender tál két kanállal -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Lavender tál két kanállal és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Lavender tál két kanállal Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Lavender tál két kanállal és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022334973
- a termék kategóriában van Cukortartók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Lavender tál két kanállal Cukortartók
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Cukortartók Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Lavender tál két kanállal) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022334973 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Cukortartók - További termékek megtekintése