Vélemények Banquet Lavender Teáskanna csészével és termékinformációk

Terméknév: Banquet Lavender Teáskanna csészével Teáskészletek Banquet

Termékleírás:  Fogyassza el az ötórai teáját igazán stílusosan. A kerámia teakészlet egy ember számára tartalmaz egy teáskannát és csészét, mindezt összeillő színekben és a kedvelt Lavander motívummal. Mosogatógépben is mosható, ám a tökéletes kinézet megőrzése érdekében a kézi mosást javasoljuk. A teáskanna térfogata 360 ml, a csésze térfogata 330 ml.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Lavender Teáskanna csészével mert kedvező ár 3 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Teáskészletek.

Reviews Banquet Lavender Teáskanna csészével
Termék felülvizsgálata Banquet Lavender Teáskanna csészével

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Lavender Teáskanna csészével -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Lavender Teáskanna csészével és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Lavender Teáskanna csészével Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Lavender Teáskanna csészével és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022334966
- a termék kategóriában van Teáskészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Lavender Teáskanna csészével Teáskészletek
3 195 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Teáskészletek Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Lavender Teáskanna csészével) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022334966 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Teáskészletek - További termékek megtekintése