Vélemények Banquet Lina hermetikusan zárható üveg tároló 100 ml, 8 db-os készlet és termékinformációk

Terméknév: Banquet Lina hermetikusan zárható üveg tároló 100 ml, 8 db-os készlet Üvegedények Banquet

Termékleírás: Praktikus üveg tároló szoros légmentes zárással, amelynek köszönhetően az élelmiszerek hosszan frissek és illatosak maradnak. A tároló tökéletesen alkalmas szárított élelmiszerek, diók, fűszerek, befőttek, vagy szinte bármilyen más élelmiszer tárolására. A tároló és fedele tiszta üvegből készültek, a fedél narancssárga szilikon szigeteléssel van ellátva.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Lina hermetikusan zárható üveg tároló 100 ml, 8 db-os készlet mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Üvegedények.

Reviews Banquet Lina hermetikusan zárható üveg tároló 100 ml, 8 db-os készlet
Termék felülvizsgálata Banquet Lina hermetikusan zárható üveg tároló 100 ml, 8 db-os készlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Lina hermetikusan zárható üveg tároló 100 ml, 8 db-os készlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Lina hermetikusan zárható üveg tároló 100 ml, 8 db-os készlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Lina hermetikusan zárható üveg tároló 100 ml, 8 db-os készlet Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Lina hermetikusan zárható üveg tároló 100 ml, 8 db-os készlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022438022
- a termék kategóriában van Üvegedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Lina hermetikusan zárható üveg tároló 100 ml, 8 db-os készlet Üvegedények
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Üvegedények Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Lina hermetikusan zárható üveg tároló 100 ml, 8 db-os készlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022438022 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.