Vélemények Banquet Linzi Üvegpohár készlet, 3 db, rózsaszín és termékinformációk

Terméknév: Banquet Linzi Üvegpohár készlet, 3 db, rózsaszín Üvegedények Banquet

Termékleírás:  Univerzális üvegpoharak, amelyek szinte minden élelmiszer tárolására felhasználhatók, legyen az akár fűszer, tészta vagy cukor. z üvegek rózsaszínű, szoros műanyag zárókupakkal rendelkeznek.   A készlet tartalma: 1x 425 ml-es üveg, magassága 10 cm, átm. 8,5 cm 1x 660 ml-es üveg, magassága 14 cm, átm. 8,5 cm 1x 1000 ml-es üveg, magassága 18,5 cm, átm. 8,5 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Linzi Üvegpohár készlet, 3 db, rózsaszín mert kedvező ár 1 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Üvegedények.

Reviews Banquet Linzi Üvegpohár készlet, 3 db, rózsaszín
Termék felülvizsgálata Banquet Linzi Üvegpohár készlet, 3 db, rózsaszín

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Linzi Üvegpohár készlet, 3 db, rózsaszín -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Linzi Üvegpohár készlet, 3 db, rózsaszín és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Linzi Üvegpohár készlet, 3 db, rózsaszín Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Linzi Üvegpohár készlet, 3 db, rózsaszín és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022413555
- a termék kategóriában van Üvegedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Linzi Üvegpohár készlet, 3 db, rózsaszín Üvegedények
1 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Üvegedények Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Linzi Üvegpohár készlet, 3 db, rózsaszín) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022413555 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Üvegedények - További termékek megtekintése