Vélemények BANQUET Massima 12 részes rozsdamentes acél edény és termékinformációk

Terméknév: BANQUET Massima 12 részes rozsdamentes acél edény Rozsdamentes acél edények Banquet

Termékleírás: 4 darabos Banquet fazék készlet kivánló minőségű rozsdamentes acélból masszív aljjal. A készlet tartalmazza az rozsdamentes acél-üveg fedőket, gőzölőt, reszelőt és fogót is. Az edények alkalmasak bármilyen sütőhöz, beleértve az indukciósat is.A készlet tartalma: fazék fedővel 16 x 8 cm fazék fedővel 18 x 9 cm fazék fedővel 20 x 10,5 cm fazék fedővel 24 x 12,5 cm gőzölő reszelő adapter a reszelőhöz fogó... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék BANQUET Massima 12 részes rozsdamentes acél edény mert kedvező ár 29 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rozsdamentes acél edények.

Reviews BANQUET Massima 12 részes rozsdamentes acél edény
Termék felülvizsgálata BANQUET Massima 12 részes rozsdamentes acél edény

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a BANQUET Massima 12 részes rozsdamentes acél edény -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket BANQUET Massima 12 részes rozsdamentes acél edény és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok BANQUET Massima 12 részes rozsdamentes acél edény Banquet

További termékképek, részletesebb leírások BANQUET Massima 12 részes rozsdamentes acél edény és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 29 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022348369
- a termék kategóriában van Rozsdamentes acél edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

BANQUET Massima 12 részes rozsdamentes acél edény Rozsdamentes acél edények
29 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rozsdamentes acél edények Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (BANQUET Massima 12 részes rozsdamentes acél edény) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022348369 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rozsdamentes acél edények - További termékek megtekintése