Vélemények Banquet Noira Kávéfőző 3 csésze és termékinformációk

Terméknév: Banquet Noira Kávéfőző 3 csésze Kávéfőzők Banquet

Termékleírás:  Hagyományos kotyogós kávéfőző az otthoni, ízletes és erős kávé elkészítéséhez. Alkalmas a gáz, elektromos és az üvegkerámia főzőlapokra. A kávéfőző alumínium teste már pár használat után patinás lesz, ami nélkülözhetetlen a megfelelő ízű kávé elkészítéséhez. A kávéfőzőn biztonsági szelep található. Használható térfogat 150 ml. Nem alkalmas mosogatógépi tisztításra. Anyag: alumínium, műanyag, rozsdamentes acél, szilikon. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Noira Kávéfőző 3 csésze mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kávéfőzők.

Reviews Banquet Noira Kávéfőző 3 csésze
Termék felülvizsgálata Banquet Noira Kávéfőző 3 csésze

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Noira Kávéfőző 3 csésze -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Noira Kávéfőző 3 csésze és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Noira Kávéfőző 3 csésze Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Noira Kávéfőző 3 csésze és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022426739
- a termék kategóriában van Kávéfőzők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Noira Kávéfőző 3 csésze Kávéfőzők
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kávéfőzők Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Noira Kávéfőző 3 csésze) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022426739 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kávéfőzők - További termékek megtekintése