Vélemények Banquet Olives OK kerámia mozsár és termékinformációk

Terméknév: Banquet Olives OK kerámia mozsár Egyéb konyhai segédeszközök Banquet

Termékleírás: Kerámia mozsár gyógynövényekre és fűszerekre, amelynek segítségével könnyen megízesíti ételét frissen zúzott fűszerrel vagy gyógynövénnyel. A mozsarat mozsártörővel kínáljuk egy készletben. Konyhai eszközeinek kiegészítéséhez válasszon további termékeket OLIVES kollekciónkból.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Olives OK kerámia mozsár mert kedvező ár 2 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyéb konyhai segédeszközök.

Reviews Banquet Olives OK kerámia mozsár
Termék felülvizsgálata Banquet Olives OK kerámia mozsár

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Olives OK kerámia mozsár -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Olives OK kerámia mozsár és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Olives OK kerámia mozsár Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Olives OK kerámia mozsár és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022386422
- a termék kategóriában van Egyéb konyhai segédeszközök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Olives OK kerámia mozsár Egyéb konyhai segédeszközök
2 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egyéb konyhai segédeszközök Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Olives OK kerámia mozsár) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022386422 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyéb konyhai segédeszközök - További termékek megtekintése