Vélemények Banquet Olives termoedény fedővel 3,5 l, 3,5 l és termékinformációk

Terméknév: Banquet Olives termoedény fedővel 3,5 l, 3,5 l Termotálak Banquet

Termékleírás: Praktikus termoedény az ételek melegen tartásáért, különböző méretekben kínáljuk. Belseje rozsdamentes acél a rétegek között PUR hab található az élelmiszerek tökéleset szigetelésért tárolásnál. Tökéletes a készételek tárolására tálalás előtt.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Olives termoedény fedővel 3,5 l, 3,5 l mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Termotálak.

Reviews Banquet Olives termoedény fedővel 3,5 l, 3,5 l
Termék felülvizsgálata Banquet Olives termoedény fedővel 3,5 l, 3,5 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Olives termoedény fedővel 3,5 l, 3,5 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Olives termoedény fedővel 3,5 l, 3,5 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Olives termoedény fedővel 3,5 l, 3,5 l Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Olives termoedény fedővel 3,5 l, 3,5 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022384084
- a termék kategóriában van Termotálak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Olives termoedény fedővel 3,5 l, 3,5 l Termotálak
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
03.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Termotálak Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Olives termoedény fedővel 3,5 l, 3,5 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022384084 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.