Vélemények Banquet Onion 2 részes reggeli készlet és termékinformációk

Terméknév: Banquet Onion 2 részes reggeli készlet Bögrék és csészék Banquet

Termékleírás:  A reggeli a nap alapja! Reggelizzen például müzlit ebből az Onion reggeliző tálkából és teát a bögréből. A készlet kerámiából készült. Az edények használhatók mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is moshatók. A készlet tartalma: bögre alsó átmérője 6,5 cm, felső átmérője 9 cm, térfogata 360 ml, magassága 10 cm tálka alsó átmérője 7 cm, felső átmérője 13 cm, térfogata 540 ml, magassága 6 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Onion 2 részes reggeli készlet mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Banquet Onion 2 részes reggeli készlet
Termék felülvizsgálata Banquet Onion 2 részes reggeli készlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Onion 2 részes reggeli készlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Onion 2 részes reggeli készlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Onion 2 részes reggeli készlet Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Onion 2 részes reggeli készlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022359457
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Onion 2 részes reggeli készlet Bögrék és csészék
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Onion 2 részes reggeli készlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022359457 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése