Vélemények Banquet Punto Kerámia bögre 370 ml, 4 db és termékinformációk

Terméknév: Banquet Punto Kerámia bögre 370 ml, 4 db Bögrék és csészék Banquet

Termékleírás: Négy vidám kerámia bögréből álló készlet, a bögrék felületét apró színes pöttyök díszítik pasztell színekben. Vidítsa fel mindennapjait és élvezze kedvenc teáját vagy kávéját ezekből a vidám bögrékből. Alkalmasak forró és hideg italok felszolgálásához is. Többféle színben kínáljuk, választás lehetősége nélkül. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Punto Kerámia bögre 370 ml, 4 db mert kedvező ár 2 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Banquet Punto Kerámia bögre 370 ml, 4 db
Termék felülvizsgálata Banquet Punto Kerámia bögre 370 ml, 4 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Punto Kerámia bögre 370 ml, 4 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Punto Kerámia bögre 370 ml, 4 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Punto Kerámia bögre 370 ml, 4 db Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Punto Kerámia bögre 370 ml, 4 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022365809
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Punto Kerámia bögre 370 ml, 4 db Bögrék és csészék
2 995 Ft
Az áruk elérhetősége
04.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Punto Kerámia bögre 370 ml, 4 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022365809 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése