Vélemények Banquet Quest Race sportpalack 600 ml és termékinformációk

Terméknév: Banquet Quest Race sportpalack 600 ml Termoszok és kulacsok Banquet

Termékleírás:  A QUEST Race 600 ml-es sportpalack egy ivásra alkalmas outdoor palack. Nagy ellenállóképességű műanyagból - tritánból készült. Ez egy nagyon tartós műanyag, amely alkalmas mint a hideg, úgy a forró italok tárolására. A palack vízhatlan fedéllel rendelkezik, amely szintén műanyagból (PP) készült. A palackot továbbá rozsdamentes acél szitával látták el. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Quest Race sportpalack 600 ml mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Termoszok és kulacsok.

Reviews Banquet Quest Race sportpalack 600 ml
Termék felülvizsgálata Banquet Quest Race sportpalack 600 ml

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Quest Race sportpalack 600 ml -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Quest Race sportpalack 600 ml és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Quest Race sportpalack 600 ml Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Quest Race sportpalack 600 ml és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022384022
- a termék kategóriában van Termoszok és kulacsok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Quest Race sportpalack 600 ml Termoszok és kulacsok
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Termoszok és kulacsok Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Quest Race sportpalack 600 ml) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022384022 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Termoszok és kulacsok - További termékek megtekintése