Vélemények Banquet steak serpenyő tapadásmentes felülettelPremium Dark Brown 28 cm és termékinformációk

Terméknév: Banquet steak serpenyő tapadásmentes felülettelPremium Dark Brown 28 cm Grill serpenyők Banquet

Termékleírás: A Premium sorozatú, öntött alumínium kovácsolt serpenyő kiváló tapadásmentes felülettel és sötétbarna színű gránitmintával ellátott. A tapadásgátló felület nagyon kemény és karcolásálló. A serpenyő ütésálló és megtartja alakját. Nagy hővezetőképessége biztosítja a gyors és gazdaságos főzést - hosszan tartja a hőmérsékletet. 3 mm-es falvastagság, teljes indukciós alj, soft-touch fogantyú. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet steak serpenyő tapadásmentes felülettelPremium Dark Brown 28 cm mert kedvező ár 6 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Grill serpenyők.

Reviews Banquet steak serpenyő tapadásmentes felülettelPremium Dark Brown 28 cm
Termék felülvizsgálata Banquet steak serpenyő tapadásmentes felülettelPremium Dark Brown 28 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet steak serpenyő tapadásmentes felülettelPremium Dark Brown 28 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet steak serpenyő tapadásmentes felülettelPremium Dark Brown 28 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet steak serpenyő tapadásmentes felülettelPremium Dark Brown 28 cm Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet steak serpenyő tapadásmentes felülettelPremium Dark Brown 28 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022395318
- a termék kategóriában van Grill serpenyők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet steak serpenyő tapadásmentes felülettelPremium Dark Brown 28 cm Grill serpenyők
6 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Grill serpenyők Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet steak serpenyő tapadásmentes felülettelPremium Dark Brown 28 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022395318 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Grill serpenyők - További termékek megtekintése