Vélemények Banquet Szívószálas palack Minyonok és termékinformációk

Terméknév: Banquet Szívószálas palack Minyonok Uzsonnásdobozok és flakonok Banquet

Termékleírás: Műanyag palack a kicsik közkedvelt motívumával gyerekeknek. A közkedvelt Minyon figurákat talál mindenki kedveli, de legfőképpen a gyerekek. Önnél is hasonló a helyzet? Ebben az esetben rendeljen Ön is gyermekeinek egyedi palackot ebben kivitelezésben.A palack nagyon praktikus, mivel bezárható és beépített szívószállal van ellátva.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet Szívószálas palack Minyonok mert kedvező ár 1 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Uzsonnásdobozok és flakonok.

Reviews Banquet Szívószálas palack Minyonok
Termék felülvizsgálata Banquet Szívószálas palack Minyonok

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet Szívószálas palack Minyonok -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet Szívószálas palack Minyonok és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet Szívószálas palack Minyonok Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet Szívószálas palack Minyonok és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022360293
- a termék kategóriában van Uzsonnásdobozok és flakonok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet Szívószálas palack Minyonok Uzsonnásdobozok és flakonok
1 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Uzsonnásdobozok és flakonok Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet Szívószálas palack Minyonok) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022360293 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Uzsonnásdobozok és flakonok - További termékek megtekintése