Vélemények Banquet The Builders 3 részes gyermek étkezőkészlet és termékinformációk

Terméknév: Banquet The Builders 3 részes gyermek étkezőkészlet Gyermek étkészletek Banquet

Termékleírás: Ez az étkészlet fiúknak tartalmaz egy lapostányért, egy mélytányért, és egy füles bögrét. Mindezt kellemes méretben, épp gyermek étkezéshez. A készlet mosogatógépben mosható, ám a telt színek megőrzése érdekében a kézi mosást javasoljuk. A készlet tartalma: mélytányér - átmérője 20 cm lapostányér - átmérője 20 cm bögre - térfogata 210 ml... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet The Builders 3 részes gyermek étkezőkészlet mert kedvező ár 2 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek étkészletek.

Reviews Banquet The Builders 3 részes gyermek étkezőkészlet
Termék felülvizsgálata Banquet The Builders 3 részes gyermek étkezőkészlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet The Builders 3 részes gyermek étkezőkészlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet The Builders 3 részes gyermek étkezőkészlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet The Builders 3 részes gyermek étkezőkészlet Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet The Builders 3 részes gyermek étkezőkészlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022358849
- a termék kategóriában van Gyermek étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet The Builders 3 részes gyermek étkezőkészlet Gyermek étkészletek
2 495 Ft
Az áruk elérhetősége
03.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek étkészletek Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet The Builders 3 részes gyermek étkezőkészlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022358849 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek étkészletek - További termékek megtekintése