Vélemények Banquet tortaforma szett FANTASIA, 3 db és termékinformációk

Terméknév: Banquet tortaforma szett FANTASIA, 3 db Sütőformák és tepsik Banquet

Termékleírás: 3 részes tortaforma szett 16, 24, 28 cm-es átmérővel. Tökéletes édes és sós sütemények készítésére is. A sütőformát behelyezheti gáz-, elektromos- és meleg levegős sütőbe is. Magasan ellenálló bádogból készült.Paraméterek: anyaga: bádog falvastagság: 0,3 mm súly: 0,19 / 0,3 / 0,36 kg ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet tortaforma szett FANTASIA, 3 db mert kedvező ár 4 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sütőformák és tepsik.

Reviews Banquet tortaforma szett FANTASIA, 3 db
Termék felülvizsgálata Banquet tortaforma szett FANTASIA, 3 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet tortaforma szett FANTASIA, 3 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet tortaforma szett FANTASIA, 3 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet tortaforma szett FANTASIA, 3 db Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet tortaforma szett FANTASIA, 3 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022372388
- a termék kategóriában van Sütőformák és tepsik


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet tortaforma szett FANTASIA, 3 db Sütőformák és tepsik
4 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Sütőformák és tepsik Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet tortaforma szett FANTASIA, 3 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022372388 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sütőformák és tepsik - További termékek megtekintése