Vélemények Banquet WOK serpenyő 24 cm narancssárga és termékinformációk

Terméknév: Banquet WOK serpenyő 24 cm narancssárga WOK serpenyők Banquet

Termékleírás: A kerámia felületű WOK serpenyő természetes anyagokból készült, felülete nem tartalmaz nehézfémeket. A kerámia felület ellentétben más nem tapadó felületekkel jobban ellenáll a karcolásoknak és még a magas hőmérsékleten való használat ellenére is a felület tartós. Ez megkönnyíti a főzést és a karbantartást. Tökéletes hővezető- és nagy ellenállóképessége kitűnő felhasználhatóságot jelent a sütés és párolás közben. A főzéshez fa vagy műanyag konyhai eszközöket használjon, hogy meg ne karcolja a felületet.Anyaga: kerámia felületMéretek: átmérő 24 cm, magasság 7,3 cmSzíne: narancssárga... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Banquet WOK serpenyő 24 cm narancssárga mert kedvező ár 3 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van WOK serpenyők.

Reviews Banquet WOK serpenyő 24 cm narancssárga
Termék felülvizsgálata Banquet WOK serpenyő 24 cm narancssárga

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Banquet WOK serpenyő 24 cm narancssárga -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Banquet WOK serpenyő 24 cm narancssárga és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Banquet WOK serpenyő 24 cm narancssárga Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Banquet WOK serpenyő 24 cm narancssárga és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022319055
- a termék kategóriában van WOK serpenyők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Banquet WOK serpenyő 24 cm narancssárga WOK serpenyők
3 195 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása WOK serpenyők Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Banquet WOK serpenyő 24 cm narancssárga) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022319055 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
WOK serpenyők - További termékek megtekintése