Vélemények BELATEX Dana sima kör székpárna Kert, 40 cm és termékinformációk

Terméknév: BELATEX Dana sima kör székpárna Kert, 40 cm Ülőpárnák Bellatex

Termékleírás: Minőségi Dana székpárna minden háztartásba. A székpárna madzagokkal rögzíthető a székhez és alkalmas benti, vagy kinti használatra is. Válasszon a színváltozatok és minták széles kínálatából.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék BELATEX Dana sima kör székpárna Kert, 40 cm mert kedvező ár 1 895 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Ülőpárnák.

Reviews BELATEX Dana sima kör székpárna Kert, 40 cm
Termék felülvizsgálata BELATEX Dana sima kör székpárna Kert, 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a BELATEX Dana sima kör székpárna Kert, 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket BELATEX Dana sima kör székpárna Kert, 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok BELATEX Dana sima kör székpárna Kert, 40 cm Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások BELATEX Dana sima kör székpárna Kert, 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 895 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325049786
- a termék kategóriában van Ülőpárnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

BELATEX Dana sima kör székpárna Kert, 40 cm Ülőpárnák
1 895 Ft
Az áruk elérhetősége
07.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Ülőpárnák Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (BELATEX Dana sima kör székpárna Kert, 40 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325049786 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Ülőpárnák - További termékek megtekintése