Vélemények Bellatex Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat és termékinformációk

Terméknév: Bellatex Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat Szatén ágyneműhuzat Bellatex

Termékleírás: Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat hálószobája nagyon érdekes kiegészítője lesz. Az ágyneműhuzat a fekete és szürke színeket kombinálja piros virágokkal, amely az ágyneműhuzatot nagyon érdekessé teszi. A 100%-os pamu kivánló megmunkálásának köszönhetően tapintása nagyon kellemes. Mosását hátoldalán, finom és színes anyagokra használt mosószerekkel ajánljuk. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bellatex Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat mert kedvező ár 9 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szatén ágyneműhuzat.

Reviews Bellatex Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat
Termék felülvizsgálata Bellatex Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bellatex Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bellatex Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bellatex Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások Bellatex Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325022437
- a termék kategóriában van Szatén ágyneműhuzat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bellatex Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat Szatén ágyneműhuzat
9 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szatén ágyneműhuzat Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bellatex Feketeszürke díszszegély szatén ágyneműhuzat) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325022437 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szatén ágyneműhuzat - További termékek megtekintése