Vélemények Bellatex Gyapjú utazó párna, 33 x 27 cm és termékinformációk

Terméknév: Bellatex Gyapjú utazó párna, 33 x 27 cm Egészségügyi párnák Bellatex

Termékleírás: Ez a párna az egyedi európai merinó gyapjú kollekcióból a kényelmes pihenésért és az utazásokra. Ez a termék azoknak készült akik szeretik a kivételes meleg érzést. A gyapjú könnyű, légáteresztő és lanolin tartalmának köszönhetően antiallergén hatású. Európai merinó. A gyapjú termékek exkluzív kollekciója, amely már 20 éve a világpiac tagja. A termékek természetes és új gyapjúból készültek. A kollekciót egészséges, luxus termékek alkotják, amelyek jellemzője, hogy a lehető leglágyabb szálakból készültek új gyártási módszerek segítségével.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bellatex Gyapjú utazó párna, 33 x 27 cm mert kedvező ár 2 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egészségügyi párnák.

Reviews Bellatex Gyapjú utazó párna, 33 x 27 cm
Termék felülvizsgálata Bellatex Gyapjú utazó párna, 33 x 27 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bellatex Gyapjú utazó párna, 33 x 27 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bellatex Gyapjú utazó párna, 33 x 27 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bellatex Gyapjú utazó párna, 33 x 27 cm Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások Bellatex Gyapjú utazó párna, 33 x 27 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325013985
- a termék kategóriában van Egészségügyi párnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bellatex Gyapjú utazó párna, 33 x 27 cm Egészségügyi párnák
2 945 Ft
Az áruk elérhetősége
02.11.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Egészségügyi párnák Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bellatex Gyapjú utazó párna, 33 x 27 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325013985 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egészségügyi párnák - További termékek megtekintése