Vélemények BELLATEX Ivo terítő zöld Rózsa pecséttel és termékinformációk

Terméknév: BELLATEX Ivo terítő zöld Rózsa pecséttel Pamut abroszok Bellatex

Termékleírás: A terítő az asztal dísze. Díszítse Ön is asztalát. A terítő stílusossá varázsolja a szobát és megvédi az asztalt a károsodástól és szennyeződésektől. Az anyaga erős, minőségi és jól tartja alakját. A terítőt kiegészítheti a IVO kollekció további termékeivel azonos motívummal, amelyeket megtalál oldalainkon. Élvezze az otthon kényelmét. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék BELLATEX Ivo terítő zöld Rózsa pecséttel mert kedvező ár 3 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Pamut abroszok.

Reviews BELLATEX Ivo terítő zöld Rózsa pecséttel
Termék felülvizsgálata BELLATEX Ivo terítő zöld Rózsa pecséttel

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a BELLATEX Ivo terítő zöld Rózsa pecséttel -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket BELLATEX Ivo terítő zöld Rózsa pecséttel és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok BELLATEX Ivo terítő zöld Rózsa pecséttel Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások BELLATEX Ivo terítő zöld Rózsa pecséttel és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325049359
- a termék kategóriában van Pamut abroszok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

BELLATEX Ivo terítő zöld Rózsa pecséttel Pamut abroszok
3 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Pamut abroszok Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (BELLATEX Ivo terítő zöld Rózsa pecséttel) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325049359 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Pamut abroszok - További termékek megtekintése