Vélemények Bellatex Kamilka Lux paplan nyári, 600 g és termékinformációk

Terméknév: Bellatex Kamilka Lux paplan nyári, 600 g Paplanok Bellatex

Termékleírás: Kamilka Lux nyári paplan. Az üreges szálak átmérője biztosítja, hogy a paplan nagyon könnyű és kellemes, használója főleg nyáron fogja értékelni. A Lux paplan töltete kiváló minőségű üreges szálakból készült, amely antiallergén ezért alkalmas mindenki számára. A Lux takaró felületi szövetét 100% poliészter mikroszálak alkotják, amelyek nagyon ellenállóak és kis mértékben nedvesednek – gyorsan szárad.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bellatex Kamilka Lux paplan nyári, 600 g mert kedvező ár 7 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Paplanok.

Reviews Bellatex Kamilka Lux paplan nyári, 600 g
Termék felülvizsgálata Bellatex Kamilka Lux paplan nyári, 600 g

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bellatex Kamilka Lux paplan nyári, 600 g -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bellatex Kamilka Lux paplan nyári, 600 g és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bellatex Kamilka Lux paplan nyári, 600 g Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások Bellatex Kamilka Lux paplan nyári, 600 g és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325012230
- a termék kategóriában van Paplanok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bellatex Kamilka Lux paplan nyári, 600 g Paplanok
7 995 Ft
Az áruk elérhetősége
01.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Paplanok Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bellatex Kamilka Lux paplan nyári, 600 g) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325012230 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Paplanok - További termékek megtekintése