Vélemények Bellatex Napocska kispárna, 45 x 40 cm és termékinformációk

Terméknév: Bellatex Napocska kispárna, 45 x 40 cm Gyermek kispárnák Bellatex

Termékleírás: Napocska megformált kispárna, amely mosolyt csal az arcára minden alkalommal mikor ránéz. Kellemes Korall micro anyagból készült, poliészter golyócskákkal töltve. Mosógépben mosható.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bellatex Napocska kispárna, 45 x 40 cm mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek kispárnák.

Reviews Bellatex Napocska kispárna, 45 x 40 cm
Termék felülvizsgálata Bellatex Napocska kispárna, 45 x 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bellatex Napocska kispárna, 45 x 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bellatex Napocska kispárna, 45 x 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bellatex Napocska kispárna, 45 x 40 cm Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások Bellatex Napocska kispárna, 45 x 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325021157
- a termék kategóriában van Gyermek kispárnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bellatex Napocska kispárna, 45 x 40 cm  Gyermek kispárnák
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek kispárnák Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bellatex Napocska kispárna, 45 x 40 cm ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325021157 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek kispárnák - További termékek megtekintése