Vélemények Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet, narancssárga és termékinformációk

Terméknév: Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet, narancssárga Fém dobozok és tárolóedények Banquet

Termékleírás:  A Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet egyszerűen megoldja gondját az élelmiszer tárolásával. A tálkák rakásolhatók és kizárólag tárolásra ajánlottak, nem főzésre. A készlet tartalma: tálka fedővel 0,2 l, átmérője 10,3 cm, magassága 4,8 cm tálka fedővel 0,6 l, átmérője 14,3 cm, magassága 6,2 cm tálka fedővel 0,9 l, átmérője 16,3 cm, magassága 6,8 cm tálka fedővel 1,3 l, átmérője 18,3 cm, magassága 7,7 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet, narancssárga mert kedvező ár 2 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fém dobozok és tárolóedények.

Reviews Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet, narancssárga
Termék felülvizsgálata Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet, narancssárga

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet, narancssárga -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Banquet vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet, narancssárga és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet, narancssárga Banquet

További termékképek, részletesebb leírások Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet, narancssárga és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Banquet, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Banquet
- code EAN 8591022311172
- a termék kategóriában van Fém dobozok és tárolóedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet, narancssárga Fém dobozok és tárolóedények
2 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fém dobozok és tárolóedények Banquet

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Belly 8 részes zománcozott tálkakészlet, narancssárga) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Banquet), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022311172 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fém dobozok és tárolóedények - További termékek megtekintése