Vélemények Ben Sherman 66V Polo Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Ben Sherman 66V Polo Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha Ben Sherman

Termékleírás: Ben Sherman 66V Junior Boys Polo Shirt This Ben Sherman 66V Polo Shirt is stylishly crafted with a lightweight cotton construction that provides a cool and ventilated feel that is also comfortable to wear. Designed with a classic regular collar and short sleeves. It features a 3 button fastening for a more secure secure feel. A striped trim is displayed on the sleeves and collar for a fashionable finish. A embroidered Ben Sherman branding completes the look. > Polo shirt > Short sleeves > Regular collar > Lightweight > Breathable > 3 button placket > Striped trim > Ben Sherman branding > 100% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Ben Sherman 66V Polo Shirt Junior Boys mert kedvező ár 12 388 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Ben Sherman 66V Polo Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Ben Sherman 66V Polo Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Ben Sherman 66V Polo Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Ben Sherman vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Ben Sherman 66V Polo Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Ben Sherman 66V Polo Shirt Junior Boys Ben Sherman

További termékképek, részletesebb leírások Ben Sherman 66V Polo Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Ben Sherman, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 388 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Ben Sherman
- code EAN 2549107902551
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Ben Sherman 66V Polo Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha
12 388 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Ben Sherman

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Ben Sherman 66V Polo Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Ben Sherman), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2549107902551 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése