Vélemények Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt és termékinformációk

Terméknév: Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt Modern és elegáns ruha Ben Sherman

Termékleírás: Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt Look great in this Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt that is a stylish construction thanks to its classic striped design featuring short sleeves, a 3 button collar fastening complete with contrasting trim on the collar and sleeve cuffs and a pocket to the left of the chest for a great look, finished off with stitched Ben Sherman branding on the pocket for a recognisable look. > Polo shirt > Short sleeves > Striped design > Chest pocket > 3 button fastening > Striped trim > Ben Sherman branding > Keep away from fire > 100% polyester > Machine washable at 30 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt mert kedvező ár 6 699 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt
Termék felülvizsgálata Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Ben Sherman vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt Ben Sherman

További termékképek, részletesebb leírások Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Ben Sherman, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 699 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Ben Sherman
- code EAN 2549227212356
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt Modern és elegáns ruha
6 699 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Ben Sherman

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Ben Sherman 67T Short Sleeved Juniors Polo Shirt) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Ben Sherman), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2549227212356 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése