Vélemények Ben Sherman Gingham Shirt és termékinformációk

Terméknév: Ben Sherman Gingham Shirt Modern és elegáns ruha Ben Sherman

Termékleírás: Gingham Shirt by Ben Sherman > Shirt > Long sleeves > Button wrist cuffs > Gingham checked pattern > Button down collar > Scooped hem > Single chest pocket > Button fastening to front > Flannelette construction > Ben Sherman branding > Keep away from fire > 100% cotton > Machine washable at 30 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Ben Sherman Gingham Shirt mert kedvező ár 7 662 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Ben Sherman Gingham Shirt




Termék felülvizsgálata Ben Sherman Gingham Shirt

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Ben Sherman Gingham Shirt -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Ben Sherman vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Ben Sherman Gingham Shirt és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.



tulajdonságok Ben Sherman Gingham Shirt Ben Sherman

További termékképek, részletesebb leírások Ben Sherman Gingham Shirt és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Ben Sherman, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 662 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Ben Sherman
- code EAN 2550261182154
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Ben Sherman Gingham Shirt Modern és elegáns ruha
7 662 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu




Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Ben Sherman

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Ben Sherman Gingham Shirt) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Ben Sherman), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2550261182154 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése