Vélemények Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha Ben Sherman

Termékleírás: Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys Youngsters will look just the part in this Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt, crafted with a three button fastening placket, to a contrasting faux checked shirt fold down collar and short sleeves, in a regular fit, with embroidered Ben Sherman branding to one side of the chest. > Junior boy's polo shirt > 3 button fastening placket > Contrasting faux checked shirt fold down collar > Short sleeves > Regular fit > Embroidered Ben Sherman branding to one side of chest > 1000% Cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys mert kedvező ár 5 514 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Ben Sherman vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys Ben Sherman

További termékképek, részletesebb leírások Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Ben Sherman, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 514 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Ben Sherman
- code EAN 2542360012357
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha
5 514 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Ben Sherman

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Ben Sherman Woven Collar Polo Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Ben Sherman), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2542360012357 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése