Vélemények Berberis UNO Önöntöző virágláda, terrakotta és termékinformációk

Terméknév: Berberis UNO Önöntöző virágláda, terrakotta Virágágyások Plastia

Termékleírás:  Nagytérfogatú önöntöző virágláda új formatervezésben. Belül egy külön edény van nyílással, amely tartja a támasztórudat abban az esetben, ha olyan növényt nevel benne, amelynek támaszték kell. A láda kanócot és szintmérőt tartalmaz. A támaszték nem része a csomagolásnak. A virágládába 18 l szubsztrátra és 9 l vízre van szükség az önöntözéshez. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Berberis UNO Önöntöző virágláda, terrakotta mert kedvező ár 11 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Virágágyások.

Reviews Berberis UNO Önöntöző virágláda, terrakotta
Termék felülvizsgálata Berberis UNO Önöntöző virágláda, terrakotta

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Berberis UNO Önöntöző virágláda, terrakotta -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Plastia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Berberis UNO Önöntöző virágláda, terrakotta és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Berberis UNO Önöntöző virágláda, terrakotta Plastia

További termékképek, részletesebb leírások Berberis UNO Önöntöző virágláda, terrakotta és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Plastia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Plastia
- code EAN 8590415004301
- a termék kategóriában van Virágágyások


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Berberis UNO Önöntöző virágláda, terrakotta Virágágyások
11 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Virágágyások Plastia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Berberis UNO Önöntöző virágláda, terrakotta) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Plastia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590415004301 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Virágágyások - További termékek megtekintése