Vélemények Berlinger Haus Carbon Metallic Line 6 részeskéskészlet állványban és termékinformációk

Terméknév: Berlinger Haus Carbon Metallic Line 6 részeskéskészlet állványban Rozsdamentes acél kések Berlinger Haus

Termékleírás:  Öt kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült késből álló késkészlet fekete fémes színű dizájnos állvánnyal. A kések egy darab acélból készültek, tapadásmentes felületű pengékkel, lézerrel köszörült éllel és ergonomikusan alakított nyéllel rendelkeznek. Tökéletes kések a sokoldalú konyhai felhasználásra, nagy ellenállóképességükkel és könnyű karbantarthatóságukkal tűnnek ki. A készlet tartalma: 1x szakácskés 20 cm 1x kenyérkés 20 cm 1x santoku kés 17,5 cm 1x univerzális kés 12,5 cm 1x hámozó kés 9 cm 1x dizájnos állvány A santoku késeket az ázsiai konyha szerelmeseinek tervezték, amelyek alakja a japán kések pengéitől származik. Könnyen elbánnak a hús, a hal, a zöldség és a gyümölcs szeletelésével, vágásával és aprításával. Nagyon éles pengéjük van, amely lehetővé teszi a gyümölcs és a hús vágását úgy, hogy a lé ne folyjon ki belőle. A kész étel így hihetetlenül zamatos lesz. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Berlinger Haus Carbon Metallic Line 6 részeskéskészlet állványban mert kedvező ár 16 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rozsdamentes acél kések.

Reviews Berlinger Haus Carbon Metallic Line 6 részeskéskészlet állványban
Termék felülvizsgálata Berlinger Haus Carbon Metallic Line 6 részeskéskészlet állványban

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Berlinger Haus Carbon Metallic Line 6 részeskéskészlet állványban -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Berlinger Haus vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Berlinger Haus Carbon Metallic Line 6 részeskéskészlet állványban és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Berlinger Haus Carbon Metallic Line 6 részeskéskészlet állványban Berlinger Haus

További termékképek, részletesebb leírások Berlinger Haus Carbon Metallic Line 6 részeskéskészlet állványban és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Berlinger Haus, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 16 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Berlinger Haus
- code EAN 5999056775268
- a termék kategóriában van Rozsdamentes acél kések


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Berlinger Haus Carbon Metallic Line 6 részeskéskészlet állványban Rozsdamentes acél kések
16 845 Ft
Az áruk elérhetősége
28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rozsdamentes acél kések Berlinger Haus

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Berlinger Haus Carbon Metallic Line 6 részeskéskészlet állványban) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Berlinger Haus), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5999056775268 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rozsdamentes acél kések - További termékek megtekintése