Vélemények Berlinger Haus Lady Collection 6 részeskéskészlet állványban és termékinformációk

Terméknév: Berlinger Haus Lady Collection 6 részeskéskészlet állványban Rozsdamentes acél kések Berlinger Haus

Termékleírás: Kiváló minőségű rozsdamentes acél késkészlet kiváló formatervezésű luxus rozsdamentes acélból készült állvánnyal. A kések egy darab acélból készültek, tapadásmentes felületű pengékkel, lézerrel köszörült éllel és ergonomikusan alakított nyéllel. Tökéletes kések a sokoldalú konyhai felhasználásra, nagy ellenállóképességükkel és könnyű karbantarthatóságukkal tűnnek ki. A készlet tartalma: 1x szakácskés 20 cm 1x kenyérkés 20 cm 1x szeletelő kés 20 cm 1x univerzális vágó kés 12,5 cm 1x hámozó kés 9 cm 1x dizájnos rozsdamentes acél állvány ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Berlinger Haus Lady Collection 6 részeskéskészlet állványban mert kedvező ár 14 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rozsdamentes acél kések.

Reviews Berlinger Haus Lady Collection 6 részeskéskészlet állványban
Termék felülvizsgálata Berlinger Haus Lady Collection 6 részeskéskészlet állványban

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Berlinger Haus Lady Collection 6 részeskéskészlet állványban -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Berlinger Haus vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Berlinger Haus Lady Collection 6 részeskéskészlet állványban és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Berlinger Haus Lady Collection 6 részeskéskészlet állványban Berlinger Haus

További termékképek, részletesebb leírások Berlinger Haus Lady Collection 6 részeskéskészlet állványban és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Berlinger Haus, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Berlinger Haus
- code EAN 5999056769861
- a termék kategóriában van Rozsdamentes acél kések


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Berlinger Haus Lady Collection 6 részeskéskészlet állványban Rozsdamentes acél kések
14 495 Ft
Az áruk elérhetősége
27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rozsdamentes acél kések Berlinger Haus

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Berlinger Haus Lady Collection 6 részeskéskészlet állványban) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Berlinger Haus), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5999056769861 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rozsdamentes acél kések - További termékek megtekintése