Vélemények Biba Rachel Ruffle Dress és termékinformációk

Terméknév: Biba Rachel Ruffle Dress Modern és elegáns ruha Biba

Termékleírás: Issa London Rachel Ruffle Dress Steal the show in this Issa London Rachel Ruffle Dress. It is crafted with a crossover style upper that arches around the body, whilst the stretch construction ensures a beautiful figure-hugging fit. The sparkly detailing really is the centre-piece of this dress that is completed with a perforated lower. • Women's dress • Full length • Crossover style upper • Stretch • Sparkly design • Perforated detailing • 50% nylon, 29% viscose, 13% polyester, 8% metalised fibre • Machine wash at 30 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Biba Rachel Ruffle Dress mert kedvező ár 31 528 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Biba Rachel Ruffle Dress
Termék felülvizsgálata Biba Rachel Ruffle Dress

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Biba Rachel Ruffle Dress -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Biba vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Biba Rachel Ruffle Dress és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Biba Rachel Ruffle Dress Biba

További termékképek, részletesebb leírások Biba Rachel Ruffle Dress és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Biba, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 31 528 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Biba
- code EAN 2654849023102
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Biba Rachel Ruffle Dress Modern és elegáns ruha
31 528 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Biba

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Biba Rachel Ruffle Dress) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Biba), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2654849023102 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése