Vélemények Bino Dinoszauruszos Puzzle, és termékinformációk

Terméknév: Bino Dinoszauruszos Puzzle, Puzzle és építőjátékok Bino

Termékleírás: A dinoszauruszok rég kihaltak ugyan, ám még ma is nagyokat lehet velük mókázni. A fa puzzle kirakós játék szórakoztatja az állatok legkisebb kedvelőit, s az ősgyíkok csodálóit is. A fa kirakós játék minőségi anyagból készült.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino Dinoszauruszos Puzzle, mert kedvező ár 1 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Puzzle és építőjátékok.

Reviews Bino Dinoszauruszos Puzzle,
Termék felülvizsgálata Bino Dinoszauruszos Puzzle,

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino Dinoszauruszos Puzzle, -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino Dinoszauruszos Puzzle, és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino Dinoszauruszos Puzzle, Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino Dinoszauruszos Puzzle, és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359880795
- a termék kategóriában van Puzzle és építőjátékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino Dinoszauruszos Puzzle,  Puzzle és építőjátékok
1 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Puzzle és építőjátékok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino Dinoszauruszos Puzzle, ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359880795 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Puzzle és építőjátékok - További termékek megtekintése