Vélemények Bino Dob és termékinformációk

Terméknév: Bino Dob Játékhangszerek Bino

Termékleírás: Hagyja gyermekét dobolni menetelés vagy táncolás közben ezen a pompás és parádés dobon. A praktikus pántnak köszönhetően járás és ülés közben is dobolhat rajta a kis dobos. A csomagolás része a tuning kulcs is. Nagyszerű játék, mely fejleszti a gyermek szenzomotorikáját. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino Dob mert kedvező ár 5 045 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Játékhangszerek.

Reviews Bino Dob
Termék felülvizsgálata Bino Dob

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino Dob -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino Dob és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino Dob Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino Dob és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 045 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359865839
- a termék kategóriában van Játékhangszerek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino Dob Játékhangszerek
5 045 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Játékhangszerek Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino Dob) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359865839 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Játékhangszerek - További termékek megtekintése