Vélemények Bino Esernyő Tündér és termékinformációk

Terméknév: Bino Esernyő Tündér Kerti játékok Bino

Termékleírás: Rózsaszín esernyő vidám tündér mintával minden kislánynak örömet okoz majd. A mégtöbb mókáért esős időben is. Méretei: átmérő 71,5 cm, magasság 66,5 cm, a fogantyú hosszúsága 8 cm. A fogantyú többféle kivitelezésben, választási lehetőség nélkül. Anyaga: poliészter + fa(fogantyú)... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino Esernyő Tündér mert kedvező ár 2 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti játékok.

Reviews Bino Esernyő Tündér
Termék felülvizsgálata Bino Esernyő Tündér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino Esernyő Tündér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino Esernyő Tündér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino Esernyő Tündér Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino Esernyő Tündér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359827936
- a termék kategóriában van Kerti játékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino Esernyő Tündér Kerti játékok
2 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti játékok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino Esernyő Tündér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359827936 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti játékok - További termékek megtekintése