Vélemények Bino Fa daru tartozékokkal, 14 db és termékinformációk

Terméknév: Bino Fa daru tartozékokkal, 14 db Kreatív játékok Bino

Termékleírás:  Ez a gyönyörű fából készült daru örömet szerez minden kis építőnek. A csomag egy darut + 13 tartozékot tartalmaz. Alkalmas gyermekek számára 3 éves kortól. Tartozékok: 2 figura 1 autó 1 kocsi 2 közlekedési tábla 2 kúp 2 akadály 2 kocka 1 szállító raklap ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino Fa daru tartozékokkal, 14 db mert kedvező ár 4 795 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kreatív játékok.

Reviews Bino Fa daru tartozékokkal, 14 db
Termék felülvizsgálata Bino Fa daru tartozékokkal, 14 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino Fa daru tartozékokkal, 14 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino Fa daru tartozékokkal, 14 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino Fa daru tartozékokkal, 14 db Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino Fa daru tartozékokkal, 14 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 795 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359840874
- a termék kategóriában van Kreatív játékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino Fa daru tartozékokkal, 14 db Kreatív játékok
4 795 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kreatív játékok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino Fa daru tartozékokkal, 14 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359840874 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kreatív játékok - További termékek megtekintése