Vélemények Bino fa kirakós Állatok, 25 db és termékinformációk

Terméknév: Bino fa kirakós Állatok, 25 db Kreatív játékok Bino

Termékleírás: Méretek a dobozban 23 x 23 x 5,5 cm, a kockák mérete 4 x 4 cm. Motívum: oroszlánok, kacsa és kiskacsák, zsiráf és kicsinye, elefánt és kicsinye, teknős és kicsinye. Az egyik legkedveltebb játék gyerekeknek – fa kirakós állatok képével. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino fa kirakós Állatok, 25 db mert kedvező ár 3 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kreatív játékok.

Reviews Bino fa kirakós Állatok, 25 db
Termék felülvizsgálata Bino fa kirakós Állatok, 25 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino fa kirakós Állatok, 25 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino fa kirakós Állatok, 25 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino fa kirakós Állatok, 25 db Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino fa kirakós Állatok, 25 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359841734
- a termék kategóriában van Kreatív játékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino fa kirakós Állatok, 25 db Kreatív játékok
3 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kreatív játékok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino fa kirakós Állatok, 25 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359841734 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kreatív játékok - További termékek megtekintése