Vélemények Bino gyerek Esernyő és termékinformációk

Terméknév: Bino gyerek Esernyő Kerti játékok Bino

Termékleírás: Esik, esik és esik, de gyermeke mégis nevet? Nem csoda, mivel az esőcseppek elől megvédi ez a színes állatkás esernyő fa fogóval. Egy zivatar is okozhat örömöt, ha kéznél ven ez a színes esernyő. Méretek: átmérő 71,5 cm, hossz 66,5 cm, fogó 8 cm. Figyelmezetetés: sajnos nem tudjuk befolyásolni az elküldött eserny... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino gyerek Esernyő mert kedvező ár 2 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti játékok.

Reviews Bino gyerek Esernyő
Termék felülvizsgálata Bino gyerek Esernyő

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino gyerek Esernyő -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino gyerek Esernyő és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino gyerek Esernyő Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino gyerek Esernyő és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359827943
- a termék kategóriában van Kerti játékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino gyerek Esernyő  Kerti játékok
2 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti játékok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino gyerek Esernyő ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359827943 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti játékok - További termékek megtekintése