Vélemények Bino háromkerekű babakocsi játékbabának és termékinformációk

Terméknév: Bino háromkerekű babakocsi játékbabának Kerti játékok Bino

Termékleírás: Minden kislány szeret babakocsival és játékbabáival sétálgatni. Ez az aranyos babakocsi biztosan sok kislány álmát váltja valóra. A babakocsin három nagy kerék található, ennek köszönhetően nagyon stabil. Egyszerűen irányítható könnyű konstrukciója miatt, továbbá egyszerűen összecsukható. Kényelmes párnázott, max. 72 cm-ig állítható fogantyúval és biztonsági övekkel rendelkezik, amelyek a babát a helyén fogják tartani. A babakocsi alsó részében praktikus tároló található, amelyben a kis hercegnője kincseit tárolhatja. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino háromkerekű babakocsi játékbabának mert kedvező ár 10 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti játékok.

Reviews Bino háromkerekű babakocsi játékbabának
Termék felülvizsgálata Bino háromkerekű babakocsi játékbabának

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino háromkerekű babakocsi játékbabának -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino háromkerekű babakocsi játékbabának és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino háromkerekű babakocsi játékbabának Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino háromkerekű babakocsi játékbabának és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359829121
- a termék kategóriában van Kerti játékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino háromkerekű babakocsi játékbabának Kerti játékok
10 195 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti játékok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino háromkerekű babakocsi játékbabának) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359829121 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti játékok - További termékek megtekintése