Vélemények Bino Hernyó mászóalagút és termékinformációk

Terméknév: Bino Hernyó mászóalagút Kerti játékok Bino

Termékleírás: Hernyó mászóalagút. Mászóalagút – vidám hernyó, kedvelt mászóalagút fiúknak és lányoknak. Segítsen gyermekeinek legyőzni félelmeiket az ismeretlentől, megismerni az új helyeket és fizikailag is fejlődni fog.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino Hernyó mászóalagút mert kedvező ár 5 895 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti játékok.

Reviews Bino Hernyó mászóalagút
Termék felülvizsgálata Bino Hernyó mászóalagút

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino Hernyó mászóalagút -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino Hernyó mászóalagút és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino Hernyó mászóalagút Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino Hernyó mászóalagút és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 895 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359828056
- a termék kategóriában van Kerti játékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino Hernyó mászóalagút Kerti játékok
5 895 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti játékok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino Hernyó mászóalagút) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359828056 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti játékok - További termékek megtekintése