Vélemények Bino Kis vakond Vonatszett, és termékinformációk

Terméknév: Bino Kis vakond Vonatszett, Autók és vonatok Bino

Termékleírás: Beszállás, a vonat indulásra kész! Kis vakond, a mozdonyvezető, szerencsés utat kíván Nektek a körpályán a tó körül. A vonatszett az igazi szórakozás a kíváncsi fiúknak és lányoknak. Az alátét átmérője 54 cm, a sínek külső átmérője 43 cm, a sínek belső átmérője 36 cm. A csomagolásban 2 darab mozdony, 5 darab szerelvény és 28 darab tartozék található.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino Kis vakond Vonatszett, mert kedvező ár 7 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Autók és vonatok.

Reviews Bino Kis vakond Vonatszett,
Termék felülvizsgálata Bino Kis vakond Vonatszett,

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino Kis vakond Vonatszett, -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino Kis vakond Vonatszett, és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino Kis vakond Vonatszett, Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino Kis vakond Vonatszett, és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359137738
- a termék kategóriában van Autók és vonatok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino Kis vakond Vonatszett,  Autók és vonatok
7 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Autók és vonatok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino Kis vakond Vonatszett, ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359137738 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.