Vélemények Bino Kisvakond fotel zöld és termékinformációk

Terméknév: Bino Kisvakond fotel zöld Gyermek bútorok Bino

Termékleírás:  Gyermekei is szeretnék élvezni a kényelmes üldögélést pihenés közben. Ez a praktikus fotel kicsiknek a Kisvakond képével biztosítja gyermeke kényelmét és a szoba szép kiegészítője lesz. Friss zöld színei kellemessé teszik a lakást. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino Kisvakond fotel zöld mert kedvező ár 10 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek bútorok.

Reviews Bino Kisvakond fotel zöld
Termék felülvizsgálata Bino Kisvakond fotel zöld

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino Kisvakond fotel zöld -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino Kisvakond fotel zöld és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino Kisvakond fotel zöld Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino Kisvakond fotel zöld és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359137752
- a termék kategóriában van Gyermek bútorok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino Kisvakond fotel zöld Gyermek bútorok
10 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek bútorok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino Kisvakond fotel zöld) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359137752 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek bútorok - További termékek megtekintése