Vélemények Bino Leo Oroszlán Első varrás és termékinformációk

Terméknév: Bino Leo Oroszlán Első varrás Kreatív játékok Bino

Termékleírás: Az első varrásom! Leo, a kis oroszlán, a fa dobozkájában tárolja öltözékét. A ruhák fűzővel való felvarrása támogatja a gyermek motorikus fejlődését.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino Leo Oroszlán Első varrás mert kedvező ár 1 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kreatív játékok.

Reviews Bino Leo Oroszlán Első varrás
Termék felülvizsgálata Bino Leo Oroszlán Első varrás

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino Leo Oroszlán Első varrás -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino Leo Oroszlán Első varrás és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino Leo Oroszlán Első varrás Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino Leo Oroszlán Első varrás és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359881020
- a termék kategóriában van Kreatív játékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino Leo Oroszlán Első varrás  Kreatív játékok
1 745 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kreatív játékok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino Leo Oroszlán Első varrás ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359881020 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kreatív játékok - További termékek megtekintése