Vélemények Bino Pexeso állatkák és termékinformációk

Terméknév: Bino Pexeso állatkák Kreatív játékok Bino

Termékleírás: Vicces állatkák a fa pexeso kerek kártyáin. Játszon kedvenc klasszikus játékával, mely fejleszti emlékezetét s egyben szórakoztatja is. 24 darab kártát tartalmaz, így 12 pár képből áll. 1 kártya átmérője 5 cm.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino Pexeso állatkák mert kedvező ár 1 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kreatív játékok.

Reviews Bino Pexeso állatkák
Termék felülvizsgálata Bino Pexeso állatkák

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino Pexeso állatkák -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino Pexeso állatkák és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino Pexeso állatkák Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino Pexeso állatkák és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359840416
- a termék kategóriában van Kreatív játékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino Pexeso állatkák Kreatív játékok
1 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kreatív játékok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino Pexeso állatkák) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359840416 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kreatív játékok - További termékek megtekintése