Vélemények Bino Teherautó állatokkal és termékinformációk

Terméknév: Bino Teherautó állatokkal Kreatív játékok Bino

Termékleírás: Szép teherautó utánfutóval, amely állatok szállítására szolgál. A csomagolás az autót és utánfutót, zsiráfot, vízilovat, krokodilt és zebrát tartalmaz. Méretei: magasság 9,5 cm, szélesség 27 cm, hosszúság 27 cm. Az állatkák k.b. 10 - 15 cm-esek.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Bino Teherautó állatokkal mert kedvező ár 4 045 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kreatív játékok.

Reviews Bino Teherautó állatokkal
Termék felülvizsgálata Bino Teherautó állatokkal

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Bino Teherautó állatokkal -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bino vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Bino Teherautó állatokkal és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Bino Teherautó állatokkal Bino

További termékképek, részletesebb leírások Bino Teherautó állatokkal és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bino, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 045 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bino
- code EAN 4019359840768
- a termék kategóriában van Kreatív játékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Bino Teherautó állatokkal Kreatív játékok
4 045 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kreatív játékok Bino

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Bino Teherautó állatokkal) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bino), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4019359840768 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kreatív játékok - További termékek megtekintése