Vélemények Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm és termékinformációk

Terméknév: Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm Lépcsőszőnyeg

Termékleírás:  A Birmingham lépcsőszőnyeg a lépcsőszőnyegek legújabb típusa. A szőnyeg kiválóan illik minden típusú beltérhez és minden felülethez. A lépcsőhöz való rögzítéshez ragasztószalag szolgál, amelyet gyárilag a szőnyeg aljára rögzítettek. A formatervezésén és funkcióján kívül a Birmingham lépcsőszőnyeg védelmet nyújt a lépcső felületének elhasználódása és a csúszásveszély ellen is.   A Birmingham rövid szálú szőnyeg varrással szegélyezett és szilárd éllel rendelkezik. Szennyeződés esetén a szőnyeg puha kefével és szappannal vagy mosóporral tisztítható. A megadott méreteknél egy 4 cm-es szegélyes éllel kell számolni (ezáltal csökken a megadott lépőfelület). ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm mert kedvező ár 1 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Lépcsőszőnyeg.

Reviews Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm
Termék felülvizsgálata Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm

További termékképek, részletesebb leírások Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8712088002198
- a termék kategóriában van Lépcsőszőnyeg


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm Lépcsőszőnyeg
1 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Lépcsőszőnyeg

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Birmingham lépcsőszőnyeg, antracit, 24 x 65 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8712088002198 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Lépcsőszőnyeg - További termékek megtekintése